Dobrodošla financijska pomoć za zlatarbistričke srednjoškolce, studente i sportaše

Općina odobrila gotovo sve zahtjeve za učeničke i studentske stipendije te raspisala natječaj za dodjelu sportskih stipendija

Objavljeno: 27.01.2022. VH

Općina Zlatar Bistrica objavila je rezultate natječaja za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku/akademsku godinu 2021./2022.
Za dobivanje učeničkih stipendija prijavilo se ukupno petero učenika srednjih škola, a odobrene su četiri stipendije, odnosno, one prijave koje su udovoljavale svim zahtjevima, dok se za studentske stipendije prijavilo ukupno petero studenata i odobreno je svih pet prijava.
Istovremeno, načelnica Vesna Mikulec je raspisala i natječaj za dodjelu sportskih stipendija za 2022. godinu, a namijenjena je sportašima koji postižu vrhunske rezultate u pojedinačnom sportu. Pravo javljanja na natječaj imaju učenici ili redovni studenti koji imaju prebivalište na području općine te imaju postignute vrhunske rezultate u pojedinačnim sportovima na državnoj ili višoj razini, a iznos sportske stipendije je 350 kuna mjesečno.
Zahtjevi za stipendije se podnose na posebnom obrascu koji je dostupan u Jedinstvenom upravnom odjelu ili na internetskim stranicama Općine, gdje je također dostupno i više informacija. Prijave se mogu slati do 10. veljače, a dostavljaju se na adresu Jedinstvenog upravnog odjela Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba