Odlične vijesti za mlade Zlatarščane - pogledajte bodovnu listu

“Dodijelili smo čak osam stipendija više od planiranog – dobili su ih svi koji ispunjavaju uvjete”

Objavljeno: 20.01.2022. zagorjeinternational

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek donijela je Odluku o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija. Iako se ove godine planiralo dodijeliti 15 studentskih i pet učeničkih, zbog velikog broja prijava i zbog više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, donesena je odluka o povećanju broja, i to za dodatnih šest studentskih i dvije učeničke stipendije. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 28 stipendija, 21 studentska i sedam učeničkih. Time su pravo na stipendije ove godine ostvarili svi studenti koji su ispunjavali uvjete za prijavu, odnosno, svi koji su podnijeli potrebnu propisanu dokumentaciju.
Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400, a za studente 700 kuna.
Iz Grada mole stipendiste da u što kraćem roku dostave svoj OIB i IBAN tekućeg/žiro računa s nazivom banke na e-mail [email protected].
A Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu sportske stipendije izvršilo je obradu svih pristiglih zahtjeva, na temelju koje je gradonačelnica donijela Odluku o dodjeli jedne sportske stipendije, koja iznosi 500 kuna mjesečno.

– Učenici i studenti bit će naknadno obaviješteni o terminu svečanog potpisivanja ugovora. Čestitamo svima te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju i sportskim natjecanjima – poručuju iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba