U Varaždinu održan 10. Kadetski Grand Prix ''Sv. Nikola'' HPS-a

Olimpovci kući donijeli srebro i zabilježili sedam plasmana u prvih deset u pojedinačnoj konkurenciji

Objavljeno: 13.12.2021. zagorjeinternational

Ovog je vikenda održan 10. miting Hrvatskog plivačkog saveza, Kadetski Grand Prix ”Sv. Nikola” u organizaciji Plivačkog kluba “Barok“ na gradskom 25-metarskom bazenu u Varaždinu. Ujedno, ovo je i 2. mini Grand Prix plivačke sezone 2021./2022., a natjecanje je održano u tri programa, 12 pojedinačnih disciplina, te jednoj štafetnoj utrci.

Ukupno je nastupilo oko 320 natjecatelja iz 24 hrvatska kluba, a svaka je utrka bila finalna i za prva tri plasmana su podijeljene medalje u kadetskoj kategoriji. Među kadetkinjama i kadetima iz svih dijelova Hrvatske nastupila je i ekipa Plivačkog kluba “Olimp“ iz Zaboka u sastavu Helene Dinjar i Patrika Dinjara u pratnji trenerice Lare Očić.

Olimpovci su osvojili jednu srebrnu medalju te zabilježili još sedam plasmana u prvih deset u pojedinačnoj konkurenciji.

Patrik Dinjar je nastupio u pet disciplina i osvojio jednu srebrnu medalju u utrci na 400 metara slobodno, a od njegovih ostalih plasmana tu su sedmo mjesto u utrci na 200 metara leđno, osmo mjesto na 800 metara slobodno, deveto na 200 metara mješovito te 11. mjesto na 100 metara leđno. Također, isplivao je jednu “A“ i tri “B“ norme za kadetsko prvenstvo Hrvatske na 25-metarskom bazenu.

Helena Dinjar je nastupila u disciplinama na 200, 400 i 800 metara slobodno te na 100 i 200 metara leđno gdje je uglavnom ostvarila rezultate od sedmog do devetog mjesta, a isplivala je i tri “B“ norme za predstojeće kadetsko prvenstvo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba