GVP Consulting dovest će Vas onamo gdje su Vaši kupci!

ISPROBAJTE GOOGLE ADS! Vaš će se oglas prikazati pravim ljudima, na pravom mjestu i u pravo vrijeme!

Objavljeno: 13.12.2021. zagorjeinternational

Mala ste ili srednja tvrtka koja nudi kvalitetan proizvod ili uslugu, a ne znate zašto Vaši kupci ne znaju za vas? Želite biti prva misao Vašem potencijalnom klijentu kada pretražuje pojmove vezane uz Vaš proizvod ili uslugu, a pritom ne potrošiti brdo novaca kako biste to ostvarili? Usluga Google Ads oglašavanja onda je kao stvorena za vas!

GVP Consulting, kao specijalist za prodaju, nudi cijeli niz usluga koje za cilj imaju bolju, održiviju i veću prodaju svojim klijentima i partnerima. Od sada nude i novu uslugu – Google Ads oglašavanje.

Google Ads oglašavanje omogućuje velikom broju tvrtki privlačenje novih posjetitelja na web stranicu te povećanje prodaje njihovih proizvoda i usluga kroz oglašavanje koje je vrlo usko ciljano. Oglasi se prikazuju pravim ljudima, na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Kao glavne prednosti ovakvog tipa oglašavanja ističu se:

  • prikazivanje oglasa u trenutku kada potencijalni kupac pretražuje proizvode i usluge koje nudi Vaša tvrtka
  • budžet se troši samo u situaciji u kojoj korisnik klikne na oglas koji se prikazao, a koji je pokrenut pomoću određene ključne riječi na tražilici ili klikom na slikovni oglas (mjesečno se neće nikada potrošiti više od zadanog budžeta)
  • svi rezultati ostvareni putem Google Ads kampanje mogu se mjeriti (npr. broj klikova, broj prikaza, broj ciljanih konverzija)

Ako biste htjeli biti tamo gdje su Vaši kupci, a ne znate kako, dogovorite neobavezni inicijalni sastanak, pitajte stručnjake iz GVP Consultinga za njihove reference i iskustva, a oni će Vam biti slobodni predložiti individualna rješenja prilagođena samo vašim potrebama i željama. Kontinuirano ulažu u znanje svojih zaposlenika, a u prilog tome govore i certifikati izdani od strane Google-a te stručna edukacija od strane najboljih agencija za digitalni marketing u regiji.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu https://www.gvp-cons.com/, kontaktirajte brojeve 099/439 04 80 ili 099/340 34 62, pošaljite mail na [email protected] ili ih posjetite u Poduzetničkom inkubatoru Krapinsko – zagorske županije, na adresi Bobovje 52G, Krapina.

– „Mnogima od naših klijenata upravo je taj kontakt promijenio tijek poslovanja!“ – kažu iz GVP Consultinga. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba