Turistička zajednica "Biser Zagorja" poziva vas na prigodna predblagdanska događanja!

U V. Trgovišću “Advent u malom”, na Božićnom koncertu u Tuhlju nastupa Marija Husar, a doček nove godine priprema se u Klanjcu

Objavljeno: 11.12.2021. zagorjeinternational

Turistička zajednica “Biser Zagorja” poziva vas na prigodna događanja u prosincu na području Tuhlja, Klanjca i Velikog Trgovišća.
U Klanjcu će se petak, 17. prosinca od 17 sati održavati Božićni sajam uz Božićni priredbu Osnovne škole Antuna Mihanovića, a u subotu, 18. prosinca, od 18 sati na rasporedu je tradicionalni Božićno – novogodišnji koncert KUD-a “Antun Mihanović” i gostiju.
U Velikom Trgovišću se 18. prosinca od 14 sati, u organizaciji Nogometnog kluba Zagorec, održava “Advent u malom” – kićenje jelke uz blagoslov tamošnjeg župnika, vlč. Luke Slijepčevića te prigodni božićno – glazbeno program uz Ivana Papištu, Puhački orkestar Mrzlo Polje, Mažoretkinje Dubrovčan i Limenu glazbe Ravnice. Pripremaju se i igre Djeda Božićnjaka za djecu i odrasle, a bit će uređen i kutak za fotografiranje i vatromet.
Pet dana kasnije, u četvrtak, 23. prosinca, od 17.30 sati nova kulturno – glazbena turistička poslastica, ovog puta u Tuhlju, gdje će se održati Božićni koncert. Nastupit će poznata hrvatska pjevačica Marija Husar a onda i KUD “Naša Lipa”, Puhački orkestar Mrzlo Polje i Brass band, a publika će se moći okrijepiti čajem i kuhanim vinom. Za kraj ovog događanja bit će organiziran i vatromet.
Za ispraćaj stare i doček nove godine zabavite se ponovno u Klanjcu, uz glazbeni program grupe Vrijeme vinila.

– Pozivaju se svi ljudi dobre volje na malo druženja i opuštanja uz zabavu i glazbu te, uz, naravno, pridržavanje propisanih epidemioloških mjera… Vidimo se! – poručuju iz TZ-a “Biser Zagorja”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba