Varaždinska Mladež HDZ-a Udruzi za zaštitu životinja “SPAS“ uručila vrijednu donaciju

“Izdvojimo li za jednu vreću hrane, nećemo ostati gladni, a nahranit ćemo nekoliko životinja koje će nam biti zahvalne. To nema cijenu“

Objavljeno: 11.12.2021. zagorjeinternational

Mladež HDZ-a Varaždinske županije tradicionalno je provela akciju doniranja hrane, deka, i ostalih potrepština Udruzi za zaštitu životinja “SPAS”, koja brine o petstotinjak životinja.

Predvođeni predsjednikom Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tinom Jurakom i predsjednikom mladeži HDZ-a grada Varaždina Juricom Pajtakom, uz Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije, na čelu s predsjednikom Ivanom Salopekom, obradovali su četveronožne ljubimce u ove hladne zimske dane.

Tin Jurak, koji je ujedno i najmlađi županijski vijećnik, istaknuo je kako je ovo blagdansko vrijeme darivanja prilika da se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija, a među njima je svakako i varaždinski azil.

– Bez puno razmišljanja, svi članovi bespogovorno su se složili oko ove akcije te smo našu donaciju prikupili u rekordnom roku. Nadamo se da ćemo ovim primjerom potaknuti Varaždinke i Varaždince da i oni doniraju, ako su u prilici, jer ako izdvojimo za jednu vreću hrane, mi nećemo ostati gladni, a nahranit ćemo nekoliko životinja koje će nam biti zahvalne, a to nema cijenu – rekao je Jurak prilikom predaje donacije, zahvalivši svim članicama i članovima na odazivu ovoj akciji.

Jurica Pajtak i sam je udomio pse iz Udruge za zaštitu životinje “SPAS”, a svojim primjerom želi potaknuti i druge da razmisle o udomljavanju.

– Zahvaljujem volonterkama i volonterima te radnicima na njihovom nesebičnom radu i brizi za štićenike Udruge, a Mladež HDZ-a će im uvijek biti na raspolaganju za bilo kakvu pomoć – istaknuo je Pajtak.

Ivan Salopek složio se kako je za ovakve akcije zaslužna odlična suradnja i koordinacija članica i članova Mladeži. – Uvijek se rado odazivamo kada je potrebno pomoći i posebno smo sretni što smo imali prilike razveseliti ljubimce u azilu, a slične akcije nastavljamo provoditi i dalje – najavio je Salopek, izrazivši posebnu zahvalnost predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije Anđelku Stričaku na podršci svim aktivnostima koje Mladež HDZ-a provodi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba