PRODUŽEN ROK DO 28. STUDENOGA: Udruga mladih Feniks i ove godine dodjeljuje volonterske nagrade

Nagrađuju se najvolonteri u dvije kategorije, naj volonterska akcija te najbolja ustanova i organizacija civilnog društva

Objavljeno: 23.11.2021. zagorjeinternational

Udruga mladih Feniks u sklopu Lokalnog volonterskog centra “Orkas“, uz podršku partnera i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, i ove godine dodjeljuje godišnje volonterske nagrade u pet kategorija, a to su: za najvolonterku/najvolontera u kategoriji mladih od 15 do 30 godina, zatim za najvolonterku/najvolontera u kategoriji odraslih 30+ godina, za najbolju organizaciju civilnog društva, za najbolju ustanovu/instituciju te za najbolju provedenu volontersku akciju.
Iako je javni poziv prvotno trebao biti otvoren do 25. studenoga, produžen je do 28. studenoga, a nagrada će se dodijeliti na Festivalu volonterizma, koji će se održati povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca.
Prijedlozi se podnose na e-mail adresu [email protected], a odabrani kandidat će o konačnoj odluci biti pismeno obaviješten te će obavijest biti objavljena na internetskoj stranici Udruge mladih Feniks i Facebook stranici Lokalnog volonterskog centra “Orkas”.
– Pozivaju se sve udruge, ustanove, institucije i poslovne organizacije na području gradova Oroslavja i Donja Stubica te općina Stubičke Toplice i Jakovlje da nominiraju kandidate, organizatore volontiranja i volonterske akcije – pozivaju iz Udruge mladih Feniks.
Prijedlog kandidata za dodjelu nagrade mogu podnijeti organizatori volontiranja te korisnici volontiranja, a prijedlog mora sadržavati: podatke o predlagatelju (naziv/ime i prezime, adresu sjedišta/prebivališta, ime i prezime ovlaštene osobe za pravne osobe, telefon/mobitel, e-mail adresu), životopis kandidata, opis rada kandidata s obrazloženjem što znači njegov rad za prijavitelja, čime se ističe ispred drugih volontera, vrste poslova koje je obavljao, broj volonterskih sati koje je odradio, dužina volonterskog staža i drugo, zatim priložiti dokumentaciju koja potvrđuje da kandidat ispunjava kriterije i ima uspješnost djelovanja u području za koje se dodjeljuje nagrada (preslika ugovora i/ili potvrde o volontiranju, fotografije, novinski članci, izvješća s volontiranja i drugo).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba