Tin Jurak ponovno izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a Varaždinske županije

“U zadnje dvije godine upisali smo preko 200 novih članova, a nagrađeni smo i za najbolju organizaciju Mladeži HDZ-a u RH“

Objavljeno: 20.11.2021. zagorjeinternational

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, Županijsko izborno povjerenstvo Mladeži HDZ-a Varaždinske županije je u petak provelo izbore za predsjednika Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, članice i članove Županijskog i Nadzornog odbora te za izaslanike na Izborni sabor Mladeži HDZ-a.

Za predsjednika Mladeži HDZ-a Varaždinske županije izabran je najmlađi županijski vijećnik i dosadašnji predsjednik Tin Jurak. Izabrano je i 26 članova Županijskog odbora, 5 članova Nadzornog odbora i 8 izaslanika na Izborni sabor Mladeži HDZ-a, koji će se održati 12. prosinca.

Jurak je zahvalio svim članicama i članovima Mladeži HDZ-a koji su izašli na izbore i ukazali mu povjerenje, a zahvalio je i članicama i članovima dosadašnjeg Županijskog i Nadzornog odbora na suradnji.

– Smatram da smo u ove tri godine unaprijedili način na koji Mladež HDZ-a djeluje, a najvažnije je da je Mladež HDZ-a postala nositelj politika za mlade na političkoj sceni. Uz aktivnosti Mladeži HDZ-a, poput humanitarnih akcija, organizacija tribina, panel rasprava, edukacija za članice i članove, u prethodne tri godine našeg mandata prošli smo kroz sve nacionalne i lokalne izbore, a sretni smo što je upravo za našeg mandata po prvi puta ostvaren rezultat veći od 30 posto glasova na parlamentarnim izborima i što je za našeg mandata po prvi puta neposredno izabran HDZ-ov župan – predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije gospodin Anđelko Stričak, kojem posebno zahvaljujem na suradnji. Upravo nas on svakodnevno uključuje u proces donošenja odluka na svim razinama i daje nam priliku da budemo kreatori politika za mlade – istaknuo je Jurak.

Mladež HDZ-a Varaždinske županije može se pohvaliti i time što se u posljednje dvije godine upisalo preko 200 novih članica i članova, odnosno svaki treći dan, jedan novi član, istaknuto je. – Možemo se pohvaliti i nagradom za najbolju županijsku organizaciju Mladeži HDZ-a u Republici Hrvatskoj, koju su nam uručili predsjednik HDZ-a, premijer Andrej Plenković i nacionalni predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš. U narednom razdoblju ćemo i dalje jasno artikulirati svoje stavove oko svih relevantnih tema za mlade, a i dalje ćemo, kao najveća organizacija mladih u Varaždinskoj županiji, aktivno raditi na prepoznavanju problema i potreba naše generacije, za koje ćemo nuditi ostvariva rješenja. Uložit ćemo i dodatni napor u osnaživanje članstva, a to ćemo postići različitim edukacijama, programima Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta, stažiranjima u institucijama Europske unije i slično. Za kraj pozivam sve članice i članove da se aktivno uključe u zajedničke aktivnosti, jer zajedno smo jači! – pozvao je predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba