DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 14.11.2021. zagorjeinternational

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

KTC d.d. zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Od kandidata se traži završeno srednjoškolsko obrazovanje ugostiteljskog smjera kuhar, spremnost na rad i ljubav prema kuhanju. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Radna pozicija obuhvaća poslove točenja goriva ili auto plina, brigu o samoj postaji i obavljanje administrativnih poslova. Prijavite se putem linka.

PRESEČKI GRUPA d.o.o. traži vozača autobusa (m/ž). Područje rada je Krapina. Potrebno je pet radnika sa završenom srednjiom stručnom spremom i vozačkom dozvolom D kategorije, dok radno iskustvo nije bitno. Prijavite se.

LUMI INTELEKTO d.o.o. traži dva učitelja (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta za rad, a neki od njih su završena visoka stručna sprema, spremnost na rad vikendima i u poslijepodnevni satima, ambicioznost i pouzdanost te posjedovanje dobrih komunikacijskih vještina. Prijavite se.

KTC d.d. traži glavnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu ugostiteljskog smjera kuhar. Poželjna je dobra organiziranost, spremnost na rad i ljubav prema prirpemanju hrane. Prijave se zaprimaju putem linka.

Privatna osoba – osoba s invalididtetom, diplomirani pravnik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavite se putem linka.

TERME STUBAKI d.o.o. zapošljavaju dva djelatnika na bazenskoj recepciji (m/ž). Posao obuhvaća prijem, prijavu i odjavu gostiju, naplatu usluga i izdavanje računa te pružanje potrebnih informacija gostima hotela. Prijavite se.

ALAT STUHNE d.o.o. zapošljava konstruktora za pripremu tehničke dokumentacije (m/ž). Mjestor rada je Valentinovo. Kandidat treba imati završenu srednju, višu ili visoku stručnu spremu te radno iskustvo nije važno. Prijavite se.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba