Veterani marijabistričkog NK Mladost u Vukovarsko - srijemskoj županiji

Odigrali prijateljsku utakmicu s veteranima NK Croatia Bogdanovci, a posjetili su i grad heroj

Objavljeno: 08.11.2021. zagorjeinternational

Prošlog je vikenda organiziran posjet veterana Nogometnog kluba Mladost Marija Bistrica Bogdanovcima i Vukovaru. Naime, kako izvještava Radio Marija Bistrica, još pretprošle godine došlo je do suradnje veterana Mladosti i veterana NK Croatia Bogdanovci iz Vukovarsko – srijemske županije, posredstvom igrača veterana NK Mladosti Tomislava Forka i Gorana Srebrovića, koji je i sam Vukovarac.

Tako su 2019. godine veterani iz Bogdanovaca gostovali u Mariji Bistrici, a proteklog vikenda marijabistrički veterani su im uzvratili posjet. U Bogdanovcima ih je primio i načelnik Marko Barun, posjetili su Spomen dom Bogdanovci te ispred spomenika braniteljima upalili svijeće. Odigrana je i prijateljska nogometna utakmica, koja je i završila ‘prijateljski’, rezultatom 2:2. Marijabistrički nogometaši su u subotu posjetili i Vukovar, gdje su obišli Vodotoranj, Ovčaru i groblje, a drugog dana boravka i Borovo naselje te Trpinjsku cestu.

Na povratku prema Mariji Bistrici stali su na ručku u Lužanima. To je pak plod suradnje po vatrogasnoj osnovi. Naime, bistričke je veterane na ručku ugostio Matija Ervačinović, zapovjednik DVD-a Lužani, prijateljskog društva DVD-a Tugonica – Podgrađe. – Šteta je što zbog obaveza u Bogdanovce i Vukovar nije moglo više bistričkih veterana, koji imaju dvije ekipe u ligama Krapinsko – zagorske županije, no suradnja će zasigurno biti nastavljena, pa će biti još prilika za zajedničke susrete i utakmice – kažu iz NK Mladost.

FOTO: RMB

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba