Dostavite svoje prijedloge

Općina Kumrovec raspisala natječaj za dodjelu općinskih priznanja

Objavljeno: 05.11.2021. zagorjeinternational

Općina Kumrovec donijela je odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu općinskih priznanja za 2021. godinu. Priznanja će se dodjeljivati za postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine, a osobito za naročite uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unapređenja okoliša, sporta, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.

Općina će tako dodjeljivati priznanje za počasnog građanina općine, nagradu za životno djelo fizičkoj i/ili pravnoj osobi, plaketu za iznimna postignuća i doprinos općini, priznanje fizičkim i pravnim osobama te zahvalnice fizičkim i pravnim osobama.

Dodjela će se održati na svečanosti uz obilježavanje Dana općine Kumrovec 24. studenoga, a rok za dostavu prijedloga je 11. studenoga.

Svoje prijedloge na adresu općine, s naznakom “Za dodjelu priznanja“, mogu dostaviti pravne/fizičke osobe ili skupina građana, a svi detalji oko sadržaja prijedloga dostupni su na stranicama Općine. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba