Na mitingu “Memorijal Anto Dragić“ održanom u Čakovcu, mladi zagorski plivači opet briljirali

Troje “Olimpovaca“ kući donijelo čak 11 odličja – Patrik Dinjar pet, Helena Dinjar i Nadja Gorupić po tri

Objavljeno: 01.11.2021. zagorjeinternational

Na Gradskim bazenima “Marija Ružić“ u Čakovcu je ove subote održan 5. “Memorijal Anto Dragić“.

Sudjelovalo je 120 plivačica i plivača iz četvrte Regije Hrvatskog plivačkog saveza, a među njima i “Olimpovci“ Patrik Dinjar, Nadja Gorupić i Helena Dinjar koji su predstavljali Županiju, Grad Zabok, klub “Olimp“ i plivačku bazu “Terme Tuhelj“, pod vodstvom trenerice Lare Očić.

“Olimpovci“, koji su se natjecali u ‘B kategorijama’, su se kući vratili s ukupno 11 medalja, od čega tri zlatne, šest srebrnih i dvije brončane, a najuspješniji je bio kadet Patrik Dinjar s osvojenih pet medalja. Osvojio je zlato i srebro u utrkama na 100 i 200 metara prsno, broncu i srebro u utrkama na 50 i 200 metara slobodno, te broncu na 100 metara leđno.

Kadetkinja Nadja Gorupić osvojila je zlato na 200 metara prsno, i dva srebra i to u disciplinama 100 metara leptir i 200 metara leđno. Također, dva je puta bila nadomak medalje osvajanjem četvrtog mjesta u utrkama na 50 i 200 metara slobodno.

Helena Dinjar, također kadetkinja, uzela je po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju i to u utrkama na 100 metara leptir, 200 metara slobodno i 50 metara slobodno. U utrci na 100 metara prsno, stigla je do šestog mjesta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba