Zagorski član Bowling kluba "Nomad" trenutno je vodeći u poretku za najboljeg igrača bowlinga u 2021. godini

Oroslavčan Roko Knezić sa Svenom Fekežom osvojio prvenstvo Hrvatske u muškim parovima

Objavljeno: 01.11.2021. zagorjeinternational

U ‘Bowling’ centru “Bowling bar“ u Zagrebu ove je nedjelje održano Prvenstvo Hrvatske u muškim parovima.

Nakon kvalifikacija, najbolji je bio par iz “Bowling kluba Trešnjevka Zagreb“ (Damir Brnić i Albert Šimunić), koji su se u polufinalu sastali s četvrtoplasiranom ekipom iz kvalifikacija iz “Bowling kluba TNT“ (Ivan i Kruno Sopić). Trešnjevka je pobijedila sa 783:684. U drugom polufinalu sastale su se drugoplasirana i trećeplasirana ekipa iz kvalifikacija, David Tresk i Željko Barunčić iz “Bowling kluba Zagreb“ i Sven Fekeža i Roko Knezić iz “Bowling kluba Nomad“. Nakon uzbudljive završnice, “Nomadi“ su pobijedili sa svega četiri čunja prednosti, 764:760.

U samom finalu sastali su se “Trešnjevka“ i “Nomad“, a “Nomadi“ su već nakon prve igre ostvarili prednost koju su u drugoj igri još i povećali, i na kraju pobijedili s rezultatom 705:629.

Polufinale i finale igralo se na zbroj, na dvije igre.

Nakon osvojenog Kupa Hrvatske, pobjede na državnim prvenstvima u mješovitim parovima i muškim parovima, te odličnog petog mjesta na Mediteranskom prvenstvu koje se održalo u Parizu, Roko Knezić vodeći je u poretku za najboljeg igrača bowlinga u 2021. godini.

Sljedećeg vikenda očekuje ga nastup u kvalifikacijama na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za seniore koje će se održati u Zaprešiću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba