E, TO SE ZOVE DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE: Zagorska 'Zlatna kuna', tvrtka ZMH Horvat iz Konjščine, Općoj bolnici Zabok donirala oko 150.000 kuna vrijednu opremu

Odjel za neurologiju bogatiji za tri monitora za praćenje vitalnih funkcija, EKG uređaj, kolica, roller ploču za premještanje pacijenata i prijenosnu infuzijsku pumpu

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Zahvaljujući tvrtki ZMH Horvat iz Konjščine, kojoj je prije nepunih dva tjedna dodijeljena županijska ‘Zlatna kuna’ u kategoriji srednjih trgovačkih društava, Odjel za neurologiju Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana postaje bogatiji za vrijedne uređaje i medicinsku opremu, pohvalili su se iz Bolnice.

Vrijednost donacije je oko 150.000 kuna, a uključuje tri monitora za praćenje vitalnih funkcija s multifunkcijskim mogućnostima praćenja, a posebno praćenje intraarterijskog tlaka za teže bolesnike, jedan EKG uređaj, jedna kolica za podjelu terapije, jednu roller ploču za premještanje ležećeg pacijenta te jednu prijenosnu infuzijsku pumpu. Primopredaja vrijedne opreme održat će se ovog četvrtka.

ZMH Horvat iz Konjščine poduzeće je koje je osnovano 1993. godine, a danas su jedna od vodećih kompanija u sektoru smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji. Prošle godine postali su i prvi hrvatski certificirani proizvođač zagorskih štruklji. (ab)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba