'Krapinski tigar' Dominik Šoštarko predstavio se na Supertalentu osebujnim nastupom

Unatoč tome što se nije pripremao, a koreografiju je osmislio ‘na licu mjesta’, otpjevavši hit iz Rockyja zabavio je i publiku i žiri

Objavljeno: 25.10.2021. zagorjeinternational

Dominik Šoštarko, student zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Krapine, svojim je osebujnim nastupom na Supertalentu donio potpuno drugačiju energiju na pozornicu gdje se pojavio u tigrastom kostimu i otpjevao pjesmu “Eye of the tiger”, piše Dnevnik.hr.   

U emisiju se prijavio iz zabave, a prijavu je skrivao od obitelji i prijatelja.

– Htio sam steći novo iskustvo, da osjetim kako je to biti iza kamera, te me zanimalo kako funkcionira rad cijele ekipe. Moram priznati da mi se dopala dinamičnost i pristupačnost. Od obitelji i prijatelja nitko ne zna da sam se prijavio, tako da će sigurno biti mali šok na početku – rekao je Šoštarko i dodao kako su komentari žirija bili vrlo zanimljivi.

– Martina je bila prilično oštra na riječima, kao uvijek, ali to je zato što joj se nije svidio način na koji sam se predstavio. Maja je imala najpozitivnije komentare. Rekla je da je sigurno zabavno izaći van sa mnom – govori ovaj Krapinčanin.

https://www.youtube.com/watch?v=5g4HzPBckdg
Supertalent / Nova TV

Za nastup se, kaže, nije puno pripremao, pjesmu je znao od ranije, a scenski nastup je bila improvizacija.

– Na grubo sam si zamislio što bih trebao napraviti, a ostalo je bilo više ono što sam tog trenutka osjetio. Nisam imao prevelika očekivanja od nastupa, no nekako sam u sebi malo priželjkivao prolaz dalje jer bi se tek u polufinalu pokazao u malo ozbiljnijem izdanju – rekao je natjecatelj.

Inače, Dominik je od prvog razreda osnovne škole je svirao u tamburaškoj selekciji, a neko je vrijeme išao i u školu za harmoniku. Svira u bendu “Laka meta“ s kojim je nastupao na festivalima etno glazbe, a trenutno se fokusiraju na akustičke nastupe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba