U sklopu 10. “Šibenskog cenera“ održana atletska utrka u spomen na Dražena Petrovića, odlično se predstavili i Zagorci

Članovi AK “Rudolf Perešin“ ekipno bili četvrti – najbolje plasirani trkač bio Neven Čorko (11.), a trkačica Marija Lukina (10.)

Objavljeno: 25.10.2021. zagorjeinternational

U sklopu 10. “Šibenskog cenera“, u subotu je održano prvenstvo Hrvatske u trčanju na 10 kilometara, a sama je utrka bila u spomen jednom od naših najvećih sportaša, Draženu Petroviću. Od članova Atletskog kluba “Rudolf Perešin“ iz Gornje Stubice, najbolje plasirani od muških je bio Neven Čorko koji je utrku završio na 11. mjestu, a odmah iza njega je bio Nikola Štefanić. Od ostalih članova kluba, 30. je bio Dražen Dinjar, na 47. mjestu Karlo Dimec, 58. je završio Dino Jutriša, 71. Mario Menjački i 86. Frano Duspara.

Pobijedio je Dino Bošnjak iz AK “Velika Gorica“. Najbrža žena na utrci bila je Matea Parlov Koštro iz AK “Svetice“, a od članova AK “Rudolf Perešin“ najbolja je, završivši na 10. mjestu, bila Marija Lukina. Od ostalih članica kluba, Suzana Dinjar stigla je do 26. mjesta, a Andrea Heged našla se na 30 mjestu.

U utrci je sudjelovalo ukupno 227 natjecatelja. Što se tiče ekipnih plasmana, muška i ženska ekipa kluba “Rudolf Perešin“ osvojila je visoko četvrto mjesto. U nedjelju je u sklopu 10. “Martinskog polumaratona“ u Dugom Selu održana i utrka na pet kilometara, a Damir Kraljić iz kluba “Rudolf Perešin“ bio je 13. od 121. natjecatelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba