Dodijelit će se zlatne, srebrne i brončane plakete

Evo tko su dobitnici priznanja Obrtničke komore KZŽ za 2021. godinu

Objavljeno: 23.10.2021. zagorjeinternational

Upravni odbor Obrtničke komore KZŽ donio je odluku o dobitnicima priznanja Obrtničke komore za 2021. godinu, a prijedloge za dobitnike brončanih, srebrnih i zlatnih plaketa, za svoje su članove uputila Udruženja obrtnika i Komisija za dodjelu priznanja.
Zlatnu plaketu za poslovanje dobit će Višnja Loparić iz Lobora, srebrnu plaketu Darko Novosel iz Klanjca te Općina Veliko Trgovišće na prijedlog Udruženja Zabok, dok će brončane plakete ove godine otići u ruke devetero obrtnika, a to su: Dragutin Jurčec iz Bedekovčine, Darko Grden iz Gornje Stubice, Ljiljana Javorić Ilić iz Tuhlja, Tomislav Horvat iz Đurmanca, Josip Ljubić iz Krapinskih Toplica, Nikola Gajšak iz Pregrade, Petar Sente iz Svetog Križa Začretje, Marijo Posavec iz Zaboka i Zlatko Varga iz Zlatara.
Priznanja će dobitnicima na svečanim sjednicama pripadajućih Udruženja uručiti predsjednik OK KZŽ Darko Varga
Dodajmo još da je Upravni odbor na istoj sjednici donio još nekoliko zaključaka vezanih za aktualni prijedlog izmjena Zakona o obrtu, pa je tako, između ostaloga, zaključeno da se Obrtnička komora Krapinsko – zagorske županije protivi prijedlogu ukidanja bilo koje razine sadašnje organizacije komorskog sustava

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba