Ove nedjelje održava se “Radobojska uspinjača", tradicionalna utrka cestovnog trčanja

Uz glavnu, tu su i tri dječje utrke – za predškolce te učenike nižih i viših razreda OŠ

Objavljeno: 15.10.2021. zagorjeinternational

Ove nedjelje održat će se sada već tradicionalna utrka cestovnog trčanja “Radobojska uspinjača“. Prijave i podizanje brojeva bit će na startu – cilju ispred zgrade Općine, s početkom u 9.30 sati, a starta se u 11 sati. Startnine nema, ali zato najbolje očekuju novčane nagrade i medalje koje je za njih osigurala Općina, koja sve sudionike časti toplim obrokom i pićem te prigodnim poklonom.
– Molimo sve zainteresirane za utrku da se obavezno prijave preko internetske stranice utrka.com do subote i da nam na taj način olakšaju posao na dan utrke – poručuju organizatori.
Trasa je većini već dobro poznata, bit će označena na svim raskrižjima – 15 kilometara asfalta s otprilike 480 metara uspona i silaska. Utrka se boduje za Zagorsku trkačku ligu.
Prije glavne utrke, održat će se dječje utrke za koje su, kako ističe organizator, moguće sitne korekcije vremena starta, pa će se tako s početkom u 10.15 sati održati utrka za predškolsku djecu na 150 metara, s početkom u 10.25 sati utrka za djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole na 300 metara te s početkom u 10.35 sati za djecu od petog do osmog razreda osnovne škole, na 1500 metara. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba