"HOK OBRTNIK PLUS": Obrtnička komora KZŽ i Zagorje International d.o.o. potpisali Sporazum kojim je za članove Komore osiguran popust na oglašavanje

“Zagorske tradicijske obrte promovirat ćemo besplatno”

Objavljeno: 15.10.2021. zagorjeinternational

Po projektu Hrvatske obrtničke komore “HOK Obrtnik plus”, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) organizirala je potpisivanje Sporazuma o međusobnim odnosima s medijskom tvrtkom Zagorje International d.o.o..

Redovno praćenje

– Naša je namjera da kroz projekt “HOK Obrtnik plus“ uključimo partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu naše Komore i devet pripadajućih Udruženja obrtnika, kako bi pritom ostvarili povoljnije uvjete u svakodnevnom poslovanju. Iskreno se u ime naše Komore zahvaljujem direktoru Zagorje Internationala, Goranu Kunšteku, što je prihvatio naš prijedlog o potpisivanju partnerskog Sporazuma te se nadam da će ovo dati pozitivan učinak na intenzivniju promociju i prezentaciju hvalevrijednih i kvalitetnih usluga i proizvoda obrtništva Krapinsko – zagorske županije, putem priznate medijske kuće Zagorje International. Pritom posebnu zahvalu želim uputiti direktoru Kunšteku i uredništvu na redovnom praćenju i izvještavanju našeg članstva o svim aktivnostima i aktualnostima obrtništva koje provodi naša Komora i devet pripadajućih Udruženja obrtnika, i to bez obzira na naše financijske mogućnosti – kazao je prilikom potpisivanja Sporazuma predsjednik Obrtničke komore KZŽ Darko Varga.

Sukladno novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom virusa COVID-19 te zbog činjenice kako su upravo tradicijski obrti jedni od osobito ugroženih obrtničkih djelatnosti, prilikom potpisivanja Sporazuma dogovoreno je kako će se istima osigurati besplatna promocija na partnerskom portalu www.zagorje-international.hr.
– Hvala Obrtničkoj komori KZŽ što je u Zagorje Internationalu prepoznala partnera, koji će njihovim članovima pružiti mogućnost povoljnijih uvjeta poslovanja, odnosno promocije njihovih proizvoda i usluga. Zadovoljstvo nam je potpisati ovakav Sporazum, a posebno nam je drago što možemo pomoći besplatnom promocijom tradicijskih obrta, smatram da se radi o očuvanju naše baštine, koja nema cijenu – rekao je direktor Kunštek.

Popust od 20 posto

Predsjednik Varga dodao je kako ga veseli što se na partnerskoj listi potpisnika Sporazuma OKKZŽ po Projektu HOK Obrtnik plus u 2021. godini od sada nalazi i ZAGORJE INTERNATIONAL d.o.o., koji članovima OKKZŽ osigurava 20 posto popusta na sve usluge oglašavanja. Još je jednom istaknuo dosadašnje potpisnike Sporazuma i pozvao sve zainteresirane na sklapanje novih Sporazuma s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije.

Dragi obrtnici, već nam se od danas možete javiti na e-mail [email protected] ili na broj 099/308 99 72.

Dosadašnji potpisnici Sporazuma Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije:

  1. ALL DEKAN, OBRT ZA ZASTUPANJE U OSIGURANJU, VL. ZVJEZDANA DEKAN, Naselje Vukšinec 85, Donja Stubica-Članovima OKKZŽ obrt vlasnice Zvjezdane Dekan osigurava od 5 posto do 20 posto popusta na razne usluge distribucije osiguranja.
  2. OBRT KAMEN „KUČIŠ“ TRGOVINA I USLUGE, VL. NENAD KUČIŠ, Milana Prpića 119B, Oroslavje, www.kamen-kucis.hr – Članovima OKKZŽ obrt vlasnika Nenada Kučiša osigurava 15 posto popusta na svoje usluge i proizvode.
  3. RADIO HRVATSKO ZAGORJE KRAPINA – RHZK, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13, Krapina, www.rhzk.hr – Članovima OKKZŽ RHZK osigurava 15 posto popusta na svoje usluge.
  4. VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE KRAPINA, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda 6, 49000 Krapina, www.vhzk.hr – Članovima OKKZŽ Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina osigurava 10 posto popusta na upis u školsku godinu 2021./2022. (vlasnicima obrta i članovima najuže obitelji).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba