BIZARAN SLUČAJ U SUSJEDSTVU: “Preminuloj“ supruzi kupio lijes i pripremao pokop, pa mu priopćili da je samo bila u nesvijesti

LOŠE MU SJELA DOBRA VIJEST: Napao je policajce križem i razbio im auto pa završio na psihijatriji

Objavljeno: 12.10.2021. zagorjeinternational

Svetozar P. (50) iz sela u općini Koceljeva u Srbiji napao je policijske službenike koji su došli u njegovu kuću nakon što je prijavljeno da mu je supruga preminula, kako bi ga obavijestili da mu je žena ipak živa i da je bila samo u nesvijesti, prenosi 24 sata.

Par je živio u izvanbračnoj zajednici u njegovoj kući, a vijest o smrti supruge u ponedjeljak ujutro je javio i njenoj kćeri. Kći je potom kontaktirala policiju, koja je s liječnicom iz lokalnog doma zdravlja došla u Svetozarovu kuću, kako bi potvrdili smrt njegove partnerice.

U trenutku njihova dolaska, kuća je bila puna rodbine, prijatelja i susjeda koji su došli izraziti sućut.

U kući se dogodio preokret nakon kojeg je Svetozar policiju napao križem kojeg je pripremio za sprovod partnerice.

– U kuću su već bili dopremljeni kovčeg i križ, sve je bilo spremno za sprovod. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru kako bi obavio razgovor s njim, a doktorica je ušla u sobu u kojoj je ležala ‘pokojnica’ kako bi konstatirala smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla da je žena živa – rekao je izvor, prenosi 24 sata.

Nakon toga i policajac je ušao u sobu i uvjerio se da L. P. (64) diše i da je samo bila u nesvijesti.

Svetozar je, kada mu je policajac potvrdio da mu je partnerica živa, potpuno poludio. 

– Umjesto da mu bude lakše što mu je supruga živa, Svetozar je tada dohvatio drveni križ koji je kupio za ženin sprovod i njime pokušao udariti policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i tim križem polupao stakla. Jedan policajac je povrijeđen – objašnjava sugovornik.

Kako se doznaje, dohvatio je drveni križ kupljen za suprugin sprovod te je njima pokušao udariti policajca, a zatim je s istim razbio stakla na policijskom vozilu.

Prema informacijama, policajci su ga svladali te je, po nalogu tužiteljstva, prebačen na psihijatriju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba