Udruga mladih Feniks poziva sve neafirmirane demo bendove s područja Hrvatske i inozemstva

Do 13. listopada prijavite se za nastup na 15. “O’Rock Festu“

Objavljeno: 26.09.2021. zagorjeinternational

Udruga mladih Feniks raspisala je natječaj u kojem poziva sve neafirmirane demo bendove s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave na 15. “O’Rock Fest“.


U prijavi je potrebno poslati demo uradak u mp3 formatu s minimalno dva autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografiju benda u kojoj stoji kratak opis, glazbeni stil kojem bend pripada, članove i godine rođenja, te kontakt i adresu stranice ako postoji. Također, uz prijavu je potrebno priložiti i fotografiju benda ili videozapis te tekstove pjesama s kojima se planirate prijaviti.


Pobjednik će biti nagrađen statuom Feniksa i nagradom osiguranom od strane organizatora i sponzora.
Uz bendove natjecatelje, nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, održavat će se i raznovrsne glazbene radionice, te dodatni popratni sadržaji kojima će biti upotpunjena cjelina događaja.
Ukoliko će to dopuštati epidemiološke mjere, planirano je da se festival održi do kraja godine, a u slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova bit će objavljene na internetskim stranicama Udruge mladih Feniks.


Prijave za 15. “O’Rock Fest“ šalju se na e-mail [email protected], a bit će otvorene do 13. listopada.
Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Krapinsko – zagorska županija. (vh) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba