NOGOMETNA POSLASTICA: U Pregradu u četvrtak dolazi Miroslav Ćiro Blažević

‘Trener svih trenera’ okupio je legende hrvatskog nogometa koje će zaigrati protiv veterana NK Pregrade

Objavljeno: 21.09.2021. zagorjeinternational

U sklopu 51. manifestacije “Branje grojzdja“ u Pregradi, u četvrtak je na rasporedu utakmica veterana s početkom u 16 sati, a nazočit će joj i ‘trener svih trenera’, Miroslav Ćiro Blažević, koji u Pregradu dolazi s tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem. Za tu su prigodu okupljeni i sjajni igrači, legende hrvatskog nogometa, koji će istrčati na pregradski travnjak.

Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza koji će doći u Pregradu sastoji se od bivših reprezentativaca i poznatih prvoligaških igrača, a suprotstavit će im se veterani NK Pregrade.

Također, u sklopu “Branja grojzdja“, u Pregradi se otvara izložba “Rudnik koji život znači – skrivena rudarska baština Zagorja” koju zajednički pripremaju Muzej grada Pregrade “Zlatko Dragutin Tudjina” i “Muzej Radboa” iz Radoboja.

Otvorenje izložbe održat će se ove srijede s početkom u 19 sati na Trgu Gospe Kunagorske, a nastupit će učenici Glazbene škole Pregrada.

Izložba će se moći razgledati do 22. studenoga.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter