Poznati sajam knjiga ipak će se održati ove godine, ali moći će ući samo posjetitelji s EU digitalnim COVID potvrdama

Poznat termin održavanja “Interlibera”

Objavljeno: 21.09.2021. zagorjeinternational

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite odlukom donesenom 16. rujna dopustio održavanja sajmova u zatvorenom prostoru, sa Zagrebačkog velesajma potvrdili su sajamske termine za listopad i studeni, piše Poslovni.hr. Među ostalima, poznat je i termin za već nekoliko puta odgođeni sajam knjiga – “Interliber“.

Ove će se godine “Interliber“ održati od 9. do 14. studenoga. Podsjetimo, sajam se trebao održati u studenome još prošle godine, pa je zbog epidemiološke situacije odgođen prvo za ožujak, a onda za rujan ove godine.

Zbog zaštite zdravlja svih sudionika, sajmovi će biti realizirani uz primjenu važećih epidemioloških mjera i sigurnosnih protokola koji uključuju omogućavanje ulaska u sajamski prostor samo osobama s EU digitalnim Covid-19 potvrdama.

Sve obavijesti i upute pravovremeno će biti objavljene i dostupne na internetskim stranicama i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter