VAPAJ SAMOHRANE MAJKE: Njezin sin Markica Andričić (38) boluje od cerebralne paralize, a zbog teških dekubitalnih rana, treba previjanje tri puta dnevno

POMOZITE BAREM S JEDNOM STERILNOM GAZOM: “Vjerujemo da imate srce i da nećete okrenuti leđa mom sinu heroju“

Objavljeno: 05.08.2021. zagorjeinternational

Markica Andričić (38) iz Sesveta boluje od cerebralne paralize. Živi u gradskom stanu, sa samohranom majkom i dvije mlađe sestre.
Prije četiri godine, Markica je bio u bolnici na dugotrajnom liječenju od urinarne infekcije, gdje je zadobio teške dekubitalne rane koje još uvijek nisu u potpunosti zarasle.
Njegova majka Anđelka Keleković Celjak nagovore djelatnika Centra za socijalnu skrb Novi Zagreb da Markicu stavi u dom, nije poslušala, smatrajući da se za njega nitko ne može bolje brinuti o nje same, no obitelj se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i treba novčanu pomoć kako bi Markici mogla priuštiti sve ono što mu je u liječenju neophodno – sterilne gaze od metra i pola metra, Tirusur prah, Cicatridina sprej za rane te Betadin.

– Vjerujem da možete pomoći s jednom sterilnim gazom koja je mom sinu potrebna za previjanja tri puta na dan. Molimo vas, pomozite tko kako financijski može. Dođite, otvorite naša vrata, vidite mog sina heroja koji se bori da ozdravi i podigne na svoje noge. Vjerujemo da imate srce, da ćete pomoći i da nećete okrenuti leđa – zamolila je ova hrabra majka na svom Facebook profilu.
Ukoliko želite pomoći, nazovite broj 098/958 47 22 (Anđelka Andričić), gdje možete doznati sve dodatne informacije, kao i na Facebook profilu Borac Markica Andričić. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba