GDCK Krapina poziva mlade od 15 do 29 godina koji nisu u sustavu obrazovanja i ne rade, da se prijave:

POČEO JE PROJEKT “POKRENI SE, IZMJENI SE”: Prođite program obrazovanja odraslih, završite autoškolu, unaprijedite svoje vještine i pronađite svoju priliku na tržištu rada

Objavljeno: 28.07.2021. zagorjeinternational

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina uputilo je poziv mladima od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, da se uključe u projekt “Pokreni se, izmjeni se“, koji će se provoditi na području Krapinsko – zagorske županije kroz naredna 24 mjeseca, točnije, od 6. srpnja 2021. do 6. srpnja 2023. godine.
Partneri u provedbi su Krapinsko – zagorska županija, Hrvatski Crveni Križ, Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec, Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada te Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina. Vrijednost projekta je 1.980.057 kuna.
Zainteresirani se mogu uključiti u verificirane programe obrazovanja odraslih ili tečaj autoškole, kulturne i sportske radionice, zatim radionice razvoja i unapređenja vještina, informirati se o kretanjima na tržištu rada te koristiti usluge socijalnog mentorstva.
Sve edukacije, radionice i ostale usluge su besplatne, a za sudjelovanje se možete se prijaviti na brojeve telefona 049/371-141 i 091/608-1027 ili putem maila [email protected]. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba