Počeo je treći Mali ulični festival

OVOG VIKENDA OBAVEZNO BISTE TREBALI POSJETITI STUBAKE: Očekuju vas odlični koncerti, vrhunska ugostiteljska ponuda i sadržaji za velike i male

Objavljeno: 10.07.2021. zagorjeinternational

Baš kao u dobra stara vremena, brojni posjetitelji već prve večeri pohrlili su u Stubičke Toplice, gdje se održava treći Mali ulični festival. Tri dana odličnih koncerata, vrhunske ugostiteljske ponude i sadržaja za velike i male, zasigurno će privući mnoge koji su jedva dočekali početak manifestacija na otvorenom, a zadovoljstvo ne kriju ni organizatori.  

– Mali ulični festival u svom trećem izdanju poprilično je dobro posjećen. Unatoč COVID-u, ljudi su prepoznali da nudimo nešto kvalitetno, nešto dobro, željni su toga, naravno, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera. Naravno, očekujemo još veću posjećenost na koncertu Marka Tolje, koji počinje u subotu u 21 sat, u Parku Maksimilijana Vrhovca i onda u 23 sata Dino Dvornik Tribute Band. Pozivam sve koji još nisu bili na Malom uličnom festivalu, da nas posjete i da se zabave s nama – poručio je Filip Poštek, član Organizacijskog odbora MUF-a.

Martina Jantol Županić, također članica Organizacijskog odbora, otkrila nam je da bilo je mnogo izazova u organizaciji, s obzirom na nužnost poštivanja svih epidemioloških mjera.

– Program nam je bogat kao i uvijek, naši OPG-ovi i obrti, svi su prisutni ovdje, kao i svake godine, puni volje, želje i strasti da nam ponovno sve krene u “normalnom“ smislu. U subotu nas očekuje prekrasna poslastica za našu mlađu publiku, Marko Tolja, koji će održati koncert u jednoj romantičnoj atmosferi. Prije koncerta očekuje nas kazališna predstava, kao i u nedjelju. Jutarnji termini uglavnom su rezervirani za djecu, radionice, predstave, druženje, dok nas u večernjim satima očekuju koncerti. Tako će treći MUF tradicionalno u nedjelju navečer zaključiti The Frajle – istaknula je Jantol Županić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba