Nagrade su uručile načelnica Vesna Mikulec i ravnateljica OŠ Jasna Kokot Pelko

Općina Zlatar Bistrica nagradila učenike koji su se istaknuli svojim vještinama i znanjem u prošloj školskoj godini

Objavljeno: 07.07.2021. zagorjeinternational

U Osnovnoj školi Zlatar Bistrica održana je podjela svjedodžbi, pohvalnica i nagrada za učenike od prvog do osmog razreda.
I ove su školske godine nagrađeni učenici koji su se istaknuli svojim vještinama i znanjem, a odluku o nagrađivanju donijelo je Učiteljsko vijeće. Nagrade, za koje je financijska sredstva osigurala Općina Zlatar Bistrica, uručile su im načelnica općine Vesna Mikulec i ravnateljica škole Jasna Kokot Pelko.
Nagrađeni učenici su: Adam Štaba za odličan uspjeh od 1. do 8. razreda, Antonio Valjak za odličan uspjeh od 1. do 8. razreda te za postignuća na natjecanju “Croatian Makers Lige”, Dorotea Borić za osvojeno prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova (postera) u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita” te drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika i Županijskom natjecanju kemije, Filip Mikulec za postignuća u natjecanju “Croatian Makers Lige”, Gita Vlahek za osvojeno prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova (postera) u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita”, Lovro Tuđa za osvojeno prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova (postera) u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita”, Lucian Korpar za odličan uspjeh od prvog do osmog razreda i osvojeno prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova (postera) u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita”, Lukas Pavlović za odličan uspjeh od prvog do osmog razreda, za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz Informatike i za postignuća u natjecanju “Croatian Makers Lige”, Matej Futivić za osvojeno treće mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike, Nikola Glavač za osvojeno prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova (postera) u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita” te za postignuća u natjecanju “Croatian Makers Lige” i Tesa Hajdek za uspjeh na Županijskom natjecanju LIK 2021.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba