Na Seoskom turizmu Grešna gorica u Desiniću održana Skupština LAG-a Zagorje-Sutla

Za novog predsjednika izabran načelnik Desinića Zvonko Škreblin, zamjenica mu je načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec – Jurak

Objavljeno: 03.07.2021. zagorjeinternational

Skupština LAG-a Zagorje-Sutla na kojoj su izabrana nova tijela, održana je u četvrtak, na Seoskom turizmu Grešna gorica u Desiniću.

Za novog predsjednika izabran je načelnik Desinića, Zvonko Škreblin, a njegovom zamjenica, načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec-Jurak. Izabrani su i članovi i članice Upravnog odbora, Nadzornog odbora te likvidator.

Dosadašnja predsjednica Valentina Đurek zahvalila se na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te na tome što je u protekle dvije godine imala priliku aktivno biti dijelom LAG-a i naučiti kako funkcionira, a zatim se nazočnima predstavila nova  voditeljica, Kristina Marušić Piškor, izrazivši želju za sjajnom suradnjom i nastavljanjem rada LAG-a na razini njene prethodnice.

Novoizabrani predsjednik Zvonko Škreblin zahvalio se na izboru, kao i na konstantnoj suradnji i podršci dosadašnje voditeljice LAG-a Tajane Broz koja se obratila s riječima zahvale na dosadašnjoj suradnji te iskazala podršku budućem timu.

-Čestitamo novoizabranom predsjedniku i novoizabranoj zamjenici predsjednika na izboru te se nadamo sjajnoj i produktivnoj suradnji, kao i sa svim drugim tijelima LAG-a. Novoj voditeljici želimo puno uspjeha u radu, a dosadašnjoj voditeljici, Tajani Broz, možemo samo zahvaliti na svom trudu koji je godinama ulagala u rad LAG-a Zagorje-Sutla i poželjeti svu sreću kako na poslovnom planu, tako i privatno – poručili su iz LAG-a Zagorje- Sutla.

Na dnevnom redu bila je i revizija članstva LAG-a Zagorje-Sutla, donošenje prve Izmjene financijskog plana LAG-a Zagorje-Sutla za 2021. godinu, zatim donošenje Plana nabave i davanje suglasnosti na šestu izmjenu Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagorje-Sutla za razdoblje 2014.- 2020. te prijelazno razdoblje i Plan provedbe Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe Zagorje-Sutla 2014. do 2020. godine uključujući prijelazno razdoblje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba