Priopćenje predsjednika GO SDP-a Oroslavje Branka Čička vezanog za podršku konstituiranja Gradskog vijeća Oroslavja

“PODRŠKA NIJE DANA BEZREZERVNO“: Traži se realizacija svih dogovorenih programskih ciljeva koji su postavljeni kao uvjet za konstituiranje Gradskog vijeća

Objavljeno: 20.06.2021. zagorjeinternational

Vršitelj dužnosti predsjednika Gradske organizacije SDP-a Oroslavje Branko Čičko, uputio je priopćenje za medije vezano za konstituiranje Gradskog vijeća Oroslavje čije je konstituiranje oroslavski SDP odlučio podržati – prenosimo ga u cijelosti:

Oroslavski SDP odlučio je podržati konstituiranje Gradskog vijeća Oroslavja na sjednici održanoj u petak. Odluka nije donesena lako, međutim, svjesni svih postojećih problema u gradu,  donesena je u najboljem interesu građana. Vijećnici SDP-a će u Gradskom vijeću poštivati legitimitet gradonačelnika i njegov izbor predsjednika Vijeća. Međutim, podrška nije dana bezrezervno. SDP traži da se realiziraju svi dogovoreni programski ciljevi koji su postavljeni kao uvjet za konstituiranje Gradskog vijeća. SDP-ovi vijećnici će podržati svaki dobar prijedlog, ali biti i korektivni faktor te svojim konstruktivnim prijedlozima i idejama doprinijeti razvoju grada Oroslavja i boljitku svih njegovih građana – priopćio je Branko Čičko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba