DESINIĆ: Automobil završio na krovu, intervenirali i vatrogasci

NEUOBIČAJENA NESREĆA: Vozačica (34) izgubila nadzor nad vozilom na uzbrdici, automobil se počeo nekontrolirano kretati unatrag pa se prevrnuo

Objavljeno: 16.06.2021. JJ

U Desiniću se u utorak oko 17 sati dogodila pomalo neobična prometna nesreća u kojoj je sudjelovala 34-godišnja vozačica. Kako doznajemo iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, vozačica je izgubila nadzor nad vozilom na uzbrdici, nakon čega se automobil počeo nekontrolirano kretati unatrag, udario je u zemljanu uzvisinu i onda se prevrnuo na krov.
Na teren su u kratkom roku izašli pripadnici DVD-a Desinić, njih petero, koji su vozilo osovili na kotače i prekinuli dovod struje otpajanjem akumulatora. Na sreću, vozačica je uspjela sama izaći iz vozila, nije ozlijeđena, a utvrđeno je i da nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje je napisan prekršajni nalog te joj je propisana novčana kazna u iznosu od tisuću kuna.
Vozilo je uklonjeno s ceste iza 18 sati.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter