Na radost vatrogasaca

Potpisan je predugovor oko kupnje zemljišta za izgradnju novog vatrogasnog doma u Đurmancu

Objavljeno: 10.05.2021. zagorjeinternational

– Kako su 80-ih godina prošlog stoljeća naši članovi na čelu s bivšim predsjednikom Vladimirom Vuzmom i njegovim kolegama bili ponosni što su uspjeli izgraditi postojeći vatrogasni dom u centru Đurmanca, tako su i danas članovi ponosni zbog sličnog pothvata – kažu đurmanečki vatrogasci, koji su obznanili da je u ponedjeljak potpisan predugovor oko kupnje zemljišta za izgradnju novog vatrogasnog doma.
Potpisivanje ugovora održano je u zgradi Općine, uz prisustvo načelnika Damira Beloševića, koji je, kažu vatrogasci, jedan od zaslužnih za sklapanje ovog predugovora za kupnju zemljišta.

– Sada je ispred nas izrada projektne dokumentacije za izgradnju novog vatrogasnog doma i priprema dokumentacije za prijavu na EU natječaj, iz kojeg će se financirati izgradnja. Ovom prilikom moramo zahvaliti gospodinu Vidu Šanjugu što nam je omogućio prodaju zemljišta, veliko hvala i našem načelniku Damiru Beloševiću jer DVD je tražio zemljište za gradnju novog doma duže vrijeme, no upravo su njih dvojica svojim angažmanom doveli do sklapanja ovog predugovora. Puno hvala i svim članovima DVD-a Đurmanec koji su na bilo koji način pomagali i koji će tek pomagati oko ovoga projekta – zaključuju đurmanečki vatrogasci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba