U INOZEMSTVU, A KOD KUĆE: SAVRŠENA PRILIKA ZA SVE ONE KOJI SU ODLUČILI ISKUŠATI SVOJU SREĆU IZVAN GRANICA RH

PRIJAVITE SE DO 20. SVIBNJA: Staklarna Rogaška zapošljava 19 novih djelatnika!

Objavljeno: 10.05.2021. zagorjeinternational

– U Staklarni Rogaška prihvatio sam posao proizvodnog radnika u “vrućoj zoni” tvornice. Iskreno mogu reći da sam na početku želio odustati jer sam mislio da se nikada neću moći kvalificirati za taj posao. Međutim, ustrajao sam i s vremenom stekao praksu te naučio postupke. Posao me toliko privukao da sam dobio i dodatnu motivaciju. Zamolio sam ekipu za pomoć, kako bi me dodatno osposobljavali. Uzeli su si vremena i pomagali mi u pauzama i nakon posla, na čemu sam im jako zahvalan. Tako sam nakon samo šest mjeseci unaprijeđen iz proizvodnog radnika u berača, a nakon dobre godine, tvrtka me prepoznala kao potencijal i dala mi priliku da promijenim ugovor za radno mjesto puhača stakla, što radim i danas. Taj je posao za mene umjetnost. Pojedinac zaista može pokazati svoj talent. Riječ je o izradi umjetnina Staklarne Rogaška koja su svjetski poznate. Radim u ekipi koja ima dobru međusobnu komunikaciju i poštovanje, a posao je dobro plaćen. Program obuke za puhače stakla preporučio bih svima, uključujući i one mlađe, koji imaju umjetničku notu, žele se okušati u posebnoj, drugačijoj profesiji i žele napredovati na radnom mjestu. Dobit će potporu cijelog tima Staklarne Rogaška, koji pomaže na svakom koraku. Potrebno je pokazati samo malo volje i interesa – tako govori 24-godišnji Marko Škrnjug, koji je po zanimanju automehaničar, ali je svoju karijeru iz snova pronašao u Staklarni Rogaška.

Ukoliko ste i vi u nekom trenutku razmišljali o radu u inozemstvu, imamo odličnu vijest – Staklarna Rogaška zapošljava čak 19 novih djelatnika.

Što je najbolje od svega – svakog ćete se dana moći vraćati kući, svojoj obitelji, jer se Staklarna Rogaška nalazi nadomak Zagorja, u slovenskom gradiću Rogaška Slatina, blizu granice s Hrvatskom.

Poduzeće nudi odlične mogućnosti za rast i razvoj vaših sposobnosti i karijere, a ukoliko smatrate da biste se izvrsno snašli kao dio tima jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača ručno izrađenog stakla, prijavite se već danas!

Prijave se zaprimaju do 20. svibnja, isključivo putem linka.

Za više informacija nazovite broj 03 81 80 205 (Valerija) između 10 i 12 sati ili pošaljite upit na e-mail [email protected].
Razgovori s kandidatima održavat će se između 13. i 21. svibnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba