NAKON POSJETA MINISTRA BUTKOVIĆA, OGLASIO SE NAČELNIK SVETOG KRIŽA ZAČRETJA MARKO KOS, KOJI KAŽE DA NA SUSRET S MINISTROM, KOJI JE OBILAZIO NJEGOVU OPĆINU, NIJE BIO POZVAN

“Nije važno tko će preuzeti zasluge, nek’ se raskrižja zovu ‘Olegovi kružići’, samo neka riješe sporna raskrižja sa spojnom cestom i omoguće sigurnost našoj djeci”

Objavljeno: 10.05.2021. zagorjeinternational

Nakon posjeta ministra Olega Butkovića Svetom Križu Začretju, oglasio se i načelnik Začretja Marko Kos (SDP).
– Drago mi je što je nakon toliko piskaranja, pritisaka, traženja rješenja oko spornih križanja sa spojnom cestom koja je u izgradnji, ministar Butković konačno došao u Sveti Križ Začretje. Ja kao načelnik i službeni predstavnik Općine na sastanak s ministrom  nisam pozvan jer je to dio predizbornog marketinga. Velik broj sugrađana me zove s ogorčenjem što ministar prometa dolazi tek sada kad su izbori.  No, to je sad nevažno, nije važno ni tko će se fotografirati i preuzeti zasluge, ukoliko će sastanak rezultirati odgovarajućim rješenjima. Ako danas riješe problem zastarjelog projektiranja i dogovore izmjenu projekta, naša će djeca biti sigurnija,  a ako treba, u čast ministru nazvat ćemo raskrižja njegovim imenom. Nek se zovu  “Olegovi kružići”, samo neka riješe problem prve dionice, odnosno raskrižje Štrucljevo te probleme druge dionice, raskrižje Začretje – ribnjak, Začretje – Ulica M. J. Zagorke te Dukovec 1-4 – poručio je Kos. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba