Zagorski HNS povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu donirao didaktičke igračke i crtači pribor Centru za odgoj i obrazovanje u Krapinskim Toplicama

“Zadaća svih nas je da svakodnevno radimo na poboljšanju kvalitete života i dostojanstva osoba s autizmom i da stvaramo društvo jednakih šansi”

Objavljeno: 02.04.2021. zagorjeinternational

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu,  Županijska organizacija HNS-a KZŽ,  donirala je didaktičke igračke i crtači pribor Centru za odgoj i obrazovanje u Krapinskim Toplicama.

Donaciju su ravnatelju Centra, Antunu Zupancu, uručili predsjednik zagorskog HNS-a Robert Šplajt te potpredsjednici Anđelko Ferek – Jambrek i Nenad Sikirica, a pritom su poručili kako je važno, ne samo povodom tog dana, već svakodnevno, pozivati na razumijevanje, toleranciju i borbu protiv predrasuda.

– Zadaća svih nas je da kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete života i dostojanstva osoba s autizmom, da se borimo protiv predrasuda i da zajedno stvaramo društvo jednakih šansi – rekao je Robert Šplajt.

– Osobe s autizmom treba voljeti i važno je da im budemo podrška – poručio je Anđelko Ferek – Jambrek te pritom naglasio kako su odgoj i obrazovanje u fokusu HNS-a.

– Naš prioritet je svoj djeci osigurati kvalitetnije obrazovanje, bolje uvjete školovanja i perspektivniju budućnost – zaključio je Ferek – Jambrek.

Ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje, Antun Zupanc zahvalio je na donaciji i istaknuo kako će ona doprinijeti njihovom daljnjem kreativnom i kvalitetnom radu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba