Predsjednik zlatarskih Reformista Davor Kljak ide u utrku za gradonačelnika Zlatara

“Želim sumještanima pokazati što znači društveno odgovorna vlast i dokazati da je u gradu moguća realizacija velikih projekata”

Objavljeno: 22.03.2021. AB

Davor Kljak, predsjednik Gradske organizacije Reformista Zlatara predložen je od strane Predsjedništva stranke za kandidata za gradonačelnika Zlatara.

– Prihvaćam prijedlog Predsjedništva i mnogih drugih pojedinaca, kandidiram se za gradonačelnika Zlatara jer želim svojim sumještanima pokazati što znači društveno odgovorna vlast i dokazati da je u gradu moguća realizacija velikih projekata uz istovremeno iskazivanje maksimalne osjetljivosti za sve potrebe ljudi. Smatram da je Zlataru potrebna svježina, nove konkretne ideje i energija te učinkovita i primjerenija realizacija kapitalnih ulaganja u naš Zlatar i naša okolna naselja. Mišljenja sam da realizacija projekata treba biti u interakciji s mještanima. Za svaki skupi promašaj ne treba tražiti opravdanje i pokrivati se rečenicama “Tako je struka rekla, nije se moglo bolje”. Siguran sam da možemo i zaslužujemo više, bolje i transparentnije – kazao je Kljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba