UMJETNOST NA DAR: Umjesto karanfila i bombonijera, Westgate ima jedinstveni poklon za Dan žena – besplatnu izložbu fotografija “Žene, ženama“

Ivana Paradžiković, Ella Dvornik, Danijela Martinović, Bojana Gregorić i druge poznate dame poručuju – Budi snažna, budi svoja!

Objavljeno: 25.02.2021. zagorjeinternational

Iz godine u godinu, datum 8. ožujka rezerviran je samo za jedno: slavlje žena i njihovih postignuća. Umjesto karanfila i bombonijera, Westgate Shopping City ženama poklanja izložbu pod nazivom – “Žene, ženama“.

Izložbu portreta potpisuje cijenjeni fotograf Zvonimir Ferina, koncept Nikola Grbin, a nastala je u suradnji s časopisom “Ljepota&zdravlje“.

Zvijezde izložbe su glumice, voditeljice i poznate dame. Ella Dvornik, Vanna, Bojana Gregorić Vejzović, Judita Franković, Ivana Paradžiković, Indira Levak, Iva Šulentić, Danijela Martinović, Lana Jurčević, Mirjana Mikulec, Tara Rosandić, Antonija Blaće, Renata Sopek i Minea samo su neke od poznatih, svestranih i ujedno vrlo inspirativnih dame koje su povodom Dana žena odlučile pokazati da stara izreka “Žena je ženi vuk“ nije u potpunosti točna. Naime, ove poznate žene su pred objektivom fotografa poslale snažne poruke drugim ženama.

Izložba je dobila prekrasno mjesto na katu Westgate Shopping Cityja,  gdje će posjetitelji moći uživati u fotografijama. Kustosica izložbe Ivana Lunko kazala je kako joj je bila iznimna čast i privilegija postavljanje ove izložbe te i sama poručuje svim damama da je sve lakše kad je žena ženi podrška.

“Dovoljno snažne za sve” i “Budi snažna, budi svoja” samo su neke od poruka kojima poznate dame pokazuju kako je žena ženi prije svega potpora, izvor snage, inspiracije i neupitnog razumijevanja te da se sjajne stvari mogu dogoditi ako žene stanu na stranu žena.

– Mislim da na svijetu ne postoji žena koja barem u jednom trenutku svog života ne poželi da da joj muškarac pokloni neki znak pažnje. Ova izložba je tu upravo iz tog razloga. U ime časopisa “Ljepota&zdravlje“, dva muškarca, Zvonimir Ferina i ja, odlučili smo dati ženama krila. Ne podsjeći ih, nego potaknuti ih da se razmašu još više. Odlučili smo ženama dati snagu, ne govoriti im da su slabiji spol jer taj termin za nas ne postoji – rekao je Nikola Grbin. Izložbu “Žene, ženama“ možete pogledati na katu centra, nasuprot Germania Casina. Izložba će biti otvorena od 27. veljače do kraja ožujka, a ulaz je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter