U tri zagorske bolnice hospitalizirane su 132 osobe, 13 ih je na respiratoru

U Zagorju jedan novi slučaj zaraze, no jučer i prekjučer u OB Zabok nisu uzimani brisevi. Preminule su još četiri osobe

Objavljeno: 27.12.2020. zagorjeinternational

U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, s područja općine Marija Bistrica. 
Oporavila se 21 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 538. U samoizolaciji se nalazi 1498 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalaze se 23 pacijenta sa SARS CoV-2 infekcijom, a na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 37 pacijenata. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 72 pacijenta pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je 13 na respiratoru. Preminula su dodatna četiri pacijenta pozitivna na koronavirus. Iz Županijskog stožera civilne zaštite izražavaju iskrenu sućut obiteljima preminulih.
Napominju da u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana 25. i 26. prosinca 2020. godine nije vršeno uzimanje briseva te da će danas u 15 sati u prostoru Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije biti održano prvo cijepljenje protiv bolesti COVID-19.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba