NOVO PRIOPĆENJE IZ STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Na području KZŽ još 52 slučaja koronavirusa, ukupno ih je danas 73

Objavljeno: 15.12.2020. zagorjeinternational

Iz Stožera civilne zaštite Krapinsko–zagorske županije poslali su dodatno priopćenje u kojem navode da je na području županije evidentirano još 52 slučaja koronavirusa. U ponedjeljak, 14. prosinca u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana ukupno su uzeta 234 brisa te su pristiglo 73 pozitivna nalaza i 101 negativan nalaz.

Naime, ranije su javili kako je na području županije zabilježen 21 novi slučaj zaraze koronavirusom. Oporavilo se 160 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 1475. U samoizolaciji se nalazi 1840 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalazi se 26 pacijenata sa SARS CoV-2 infekcijom.

Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 26 pacijenata. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 93 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, od kojih je 14  na respiratoru. Preminule su dodatne 4 osobe pozitivne na koronavirus.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba