PROJEKT OD MILIJUN KUNA: Radovi na Društveno – kulturnom domu kod stadiona u Kumrovcu idu svojim tijekom

NAČELNIK ŠPLAJT: Stvarno smo zadovoljni izvođačem radova, sve će biti završeno do kraja siječnja, a vjerujem da ćemo prostor već u veljači staviti u funkciju

Objavljeno: 06.12.2020. Alen Brodar

Radovi na Društveno – kulturnom domu u Kumrovcu, investiciji nešto većoj od milijun kuna, idu svojim tijekom. Otprilike se došlo do polovice, a zasad je sve odrađeno u zadanom roku. Inače, rok za završetak radova je 60 dana od dana uvođenja u posao.

– Stvarno smo zadovoljni s izvođačem radovima, tvrtkom CanDo iz Oriovca pored Slavonskog Broda, koja je posao dobila putem E-nabave. Nadamo se da ćemo taj prostor osposobiti kako bi ga mogla koristiti Općina, ali i sve općinske udruge te svi koji će imati za to potrebu, kao i da će sve biti završeno do kraja siječnja sljedeće godine, kako bismo ga već u veljači mogli staviti u funkciju – kazao nam je načelnik Kumrovca Robert Šplajt.

Dodaje kako će prostor moći primiti do 400 ljudi, jer će u njemu biti dvije dvorane, koje će se moći spojiti u jednu veliku. 

– To je prostor kakav Općina Kumrovec trenutno nema i koji nam je potreban da bismo mogli održavati velike priredbe, manifestacije i razna događanja. Nama je takav prostor, s obzirom na to da u Kumrovcu i okolici imamo razvijen kulturni turizam, nasušno potreban – zaključio je načelnik Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba