Tražite savršeni božićni poklon, ali biste radije izbjegli odlazak u shopping centar?

InPOKLONI SU RJEŠENJE ZA VAS! Prošećite webom, odaberite savršen poklon, ostvarite 10 posto popusta, a dobit ćete i besplatno zamatanje

Objavljeno: 02.12.2020. zagorjeinternational

Tražite savršeni božićni poklon, ali ste u gužvi ili trenutno izbjegavate odlaske u shopping centre? InPokloni su u tom slučaju idealno rješenje za vas!

Trebate nešto za baku, kumu, šefa ili djevojku? Ne znate čime biste iznenadili svog mališana? Tu su InPokloni i njihove briljantne ideje! Sve što trebate učiniti, jest prošetati njihovim webom i odabrati super poklon.

U ponudi su šalice za lovce, ribare, planinare, kume i roditelje, zatim kišobrani, zidni satovi s fotografijama, božićne kuglice i pahuljice s fotografijama ili imenima, personalizirane torbe za vino, “slinčeki“ za bebe s imenima ili slikama, magični jastuci, ljubavni lokoti s fotografijom, personalizirane puzzle, rukavice za kuhanje, krigle za pivo…

Za naručena dva ili više proizvoda, dobit ćete 10 posto popusta, čak i na već snižene artikle! Na raspolaganju vam je i besplatno zamatanje poklona, a dostava će vas stajati svega 19 kuna.

No, to nije sve – svakog petka do Božića poklanjaju vam i nekoliko personaliziranih proizvoda!

Nije prerano – kliknite već danas na InPokloni.hr i odaberite sitnicu za svoje voljene. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba