Tijekom vikenda, na zagorskim prometnicama bilo sedam prometnih nesreća

U prometnoj u Budinščini oba vozača bila pod utjecajem alkohola

Objavljeno: 09.11.2020. JJ

Prošlog vikenda je na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano osam kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i dva prekršaja.

Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Zlataru, zbog neprilagođene brzine, u Budinščini, uslijed nepropisnog mimoilaženja, s time da su u toj prometnoj nesreći obojica vozača bila pod utjecajem alkohola, s 1,44 i 0,78 promila alkohola u organizmu, zatim, u Vrankovcu zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, u Zlatar Bistrici, uslijed nepropisnog obilaženja, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 1,27 promila alkohola u organizmu. U Donjoj Stubici se pak dogodila prometna nesreća uslijed nepropisne radnje vozilom.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Krapini, uslijed nepropisne vožnje unatrag, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Lakše je ozlijeđena i jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Gornjoj Šemnici, uslijed oduzimanja prednosti prolaska. Evidentirana su i dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo utaje i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari. Bio je tu i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i tri prekršaja u cestovnom prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba