Traže se referenti prodaje, monteri, pomoćni radnici, magistri farmacije...

I ovog tjedna donosimo najbolju ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 08.11.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Gotra logistika d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Pregradi. Potrebno je poznavanje osnova informatike, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava pomoćne radnike u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a rok prijave je 16.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Regal – Mont traži montera (m/ž) u Mihovljanu. Rok prijave je 11.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebni su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 11.11. Uvjeti su radno iskustvo od tri godine, viša ili visoka stručna sprema ekonomske ili tehničke struke, iskustvo rada u nabavi, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje MS Office paketa. Više na linku.

Miaz – Ivančić d.o.o. zapošljava računovođu – knjigovođu (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 10.11. Traži se posjedovanje informatičkih znanja, odgovornost, preciznost te visoka stručna sprema. Više na linku.

Elektroforma LM j.d.o.o. zapošljava projektanta elektrotehničkih instalacija (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 13.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika te napredno poznavanje računalnog sustava. Provjerite više na linku.

Strojarske instalacije Piljek j.d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Svetom Križu Začretje. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Zaštita i kontrola d.o.o. zapošljavaju diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave je 13.11. Traži se godina dana radnog iskustva, visoka stručna sprema elektrotehnike i računarstva, znanje engleskog jezika i služenje MS Office-om. Provjerite detalje ovdje.

Esicher d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj prodaje (m/ž), honorarni agent prodaje za auto osiguranje (m/ž), direktor prodaje za auto osiguranje (m/ž), agent prodaje za auto osiguranje (m/ž), savjetnik za životno osiguranje (m/ž), terenski agent prodaje za osiguranje teretnih vozila (m/ž), web developer (m/ž). Mjesto rada je Krapina. Više o poslovima na linku.

Ljekarne Zubić zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 22.11. Posao obuhvaća rad s kupcima, izdavanje i preuzimanje robe. Potrebna je visoka stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba