Putni troškovi su pokriveni, a zbog epidemioloških mjera, prima se samo deset polaznica

POZIV NEZAPOSLENIM ŽENAMA: Prijavite se na besplatni ciklus radionica o aromaterapiji

Objavljeno: 06.09.2020. zagorjeinternational

LAG “Zagorje – Sutla” poziva nezaposlene žene da se prijave na besplatni ciklus radionica o aromaterapiji. Radionice počinju 14. rujna u Pučkom otvorenom učilištu Krapina, traju 30 školskih sati, a nakon završetka programa, polaznice dobivaju potvrdu o pohađanju radionice.

Uvjeti upisa

Upisati se mogu žene koje su prethodno završile minimalno osnovnu školu i imaju 15 godina (upis u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nije uvjet) te trenutno nisu redovite učenice ili studentice, a imaju prebivalište na području Krapinsko – zagorske županije.
Završetkom programa polaznice će steći znanja iz osnova aromaterapije (što je aromaterapija, povijest i korijeni aromaterapije, aromaterapija danas), aromaterapije u primjeni (o eteričnim uljima, što su kemotipovi, eterična ulja na tržištu, pakiranje i deklariranje, o kupovanju eteričnih ulja, prepoznavanje krivotvorenih ulja, kako čuvati eterično ulje), aromatskih materijala (kemija eteričnih ulja, specifičnost sastava eteričnih ulja, sigurnost pri korištenju eteričnih ulja te o kojim populacijskim skupinama posebno brinuti, alergo-test).

Do 11. rujna

Radionice će se održavati u skladu s epidemiološkim mjerama, stoga je broj sudionica ograničen na deset. Polaznicama će se osigurati nadoknada putnih troškova dolazaka na radionice u maksimalnom iznosu putne karte javnog prijevoza po dolasku.
Prijave na besplatni ciklus radionica otvorene su do 11. rujna, a prijaviti se možete na ovoj poveznici. Zainteresirani se mogu prijaviti i putem e-maila [email protected], a potrebno je navesti ime i prezime, kontakt te općinu/grad iz kojeg dolazite. Za više informacija glede prijave možete kontaktirati LAG “Zagorje – Sutla” na 099/4237 – 161. Nakon roka za prijavu, napravit će se odabir polaznica te će organizatori o rezultatu obavijestiti sve prijavljene žene. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba