U OŠ F. H. Kiša u Loboru, nastava će se do 18. rujna odvijati po Modelu C

Koronom zaražen djelatnik loborske osnovne škole, još pet djelatnika u samoizolaciji

Objavljeno: 06.09.2020. AB

Nastava u Osnovnoj školi Franje Horvata Kiša iz Lobora od ponedjeljka će se zbog jednog zaraženog djelatnika, odvijati prema Modelu C, koji podrazumijeva to da svi učenici početkom nastavne godine prate nastavu na daljinu koja, uz ostalo, podrazumijeva dvosmjernu komunikaciju na daljinu na relaciji učenik-učitelj/nastavnik, kao i samostalni rad učenika od kuće.

Priopćenje škole prenosimo u cijelosti:

– Obavještavamo vas kako će se nastava za učenike Osnove škole Franje Horvata Kiša Lobor i glazbeni odjel škole u razdoblju od 7.9.2020. do 18.9.2020. godine odvijati  prema MODELU C koji podrazumijeva to da svi učenici početkom nastavne godine prate nastavu na daljinu koja, uz ostalo, podrazumijeva dvosmjernu komunikaciju na daljinu na relaciji učenik-učitelj/nastavnik, kao i samostalni rad učenika od kuće.
Zbog zaprimljene obavijesti jednog od zaposlenika Škole o tome da je COVID 19 pozitivan, hitno je kontaktirana epidemiološka služba Krapinsko – zagorske županije vezano uz preporuke o daljnjem postupanju. Od strane epidemološke službe povratno je zaprimljena informacija kako je za još 5 zaposlenika Škole  određena mjera samoizolacije. Kontaktiran je lokalni stožer civilne zaštite, zatim Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije i Osnivač – Krapinsko-zagorska županija te su razmatrane opcije vezano uz odabir najprikladnijeg modela sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Sukladno preporukama u dokumentu „Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID 19“ donesena je Odluka o prelasku na Model C – odvijanje nastave online za razdoblje od 7.9.2020. do 18.9.2020. godine za učenike osnovne i glazbenog odjela Škole.
Detaljne upute o organizaciji online nastave dobit ćete tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana od razrednika.
Vjerujemo kako su svima izazovna nepredvidljiva događanja oko nas, no u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti svih učenika i djelatnika škole prva dva tjedna učit ćemo online, a nakon toga u učionici.
Dragi učenici, raduje nas početak nastave s vama, veselimo se  susretu i radu s vama (i onom online i u učionici) i ne bojimo se izazova koji su pred nama. Samo hrabro! – poručuju iz škole.



 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba