Uoči prvih utakmica sezone, održan je i trening

Igrači, članovi i prijatelji NK Zagorca iz Krapine zajedničkim snagama uredili nogometni teren i okolni prostor

Objavljeno: 09.08.2020. admin

U subotu je u krapinskoj Podgori, na sportskim terenima NK Zagorca, održana radna akcija. Prema članovima i simpatizerima kluba te igračima i roditeljima igrača mlađih uzrasta, ova je ljetna radna akcija okupila najveći broj uzvanika.


Radovi oko igrališta

Miljenko Merkaš, predsjednik NK Zagorca, naglasio je da je cilj ove radne akcije urediti glavno nogometno igralište, prostorije kluba, pomoćno igralište i tribine.

– Svi okupljeni, igrači, njihovi roditelji, prijatelji i djelatnici kluba danas su se okupili da urede prostor koji klub koristi svakodnevno. Skinuli smo staru boju cijele ograde oko terena, obojili je na novo u plavo, pokosili okoliš igrališta i pomoćni teren, počistili sve prostorije kluba, očistili okolno grmlje i skinuli staru žicu. Nastavljamo s postavljanjem nove žice na pregrade između tribina i terena – rekao je predsjednik kluba i dodao da će se radovi i dalje odvijati.


Održan trening

Marko Pastorčić, jedan od voditelja nogometne škole NK Zagorca, zahvalio se svima koji su danas pomogli u uređivanju sportskog terena i istaknuo da su dobro iskoristili vrijeme dok se utakmice nisu održavale.

– U ovih proteklih nekoliko mjeseci kada se utakmice nisu igrale zbog epidemije uzrokovane koronavirusom, radili smo puno na održavanju terena i uspjeli smo ga pripremiti za sve što nas čeka, a to su nastupi našeg kluba u trećoj Hrvatskoj nogometnoj ligi – rekao je Pastorčić.

Uz radnu akciju, održao se i trening momčadi Zagorca na nekorištenoj novoj travi. U nedjelju, NK Zagorec ponovno kreće s utakmicama, i to u gostima protiv NK Oroslavja u sklopu Kupa Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije. (Lovro Belošević)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba