"Jako volim Zagreb"

Učitelj koji svira i pjeva djeci pod prozorima sada je snimio i spot o Zagrebu

Objavljeno: 24.04.2020. zagorjeinternational

– Spot smo radili na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, kad je vrijeme bilo odlično – rekao nam je učitelj Ivan Petranović, koji je srca Zagrepčana osvojio kada je nakon potresa počeo djeci i njihovim roditeljima pjevati i svirati pod prozorom.  

Kaže kako i dalje pjeva pod prozorima, a dobio je poziv da dođe i do Velike Gorice i Mlake. Spot mu je napravio prijatelj režiser.

– I kako to Svemir već kockice posloži, ovih dana je konačno snimljen spot za naš pretprošlogodišnji singl ˝Jako volim Zagreb˝. U nama budi izrazito veselje što baš u ovim vremenima Zagrebu možemo dati Ljubav koju je on nama davao sve ovo Vrijeme te ga razveseliti zajedno s njegovim stanovnicima – Pjesma je veća od karantene! Vesele note daleko putuju! Velika hvala režiseru, snimatelju i montažeru Josip Šomođi (Creative Art), koji je u rekordnom roku napravio ovaj šareni film o našem glavnom gradu. Još jednom velika hvala i svim Dragim Ljudima koji su davne 2018. godine sudjelovali u snimanju singla: Heda Gospodnetić, Maša Dobrić, Dubravko Jantolek, Mišo Basić, Vedran Vojnović, Hrvoje Matasin, Marko Šturman, Petar Kaić, Dražen Gara i Pavle Miholjević – napisao je Petranović na svojem Facebook profilu.

I kako to Svemir već kockice posloži ovih dana je konačno snimljen spot za naš pretprošlogodišnji singl ˝Jako volim Zagreb˝. U nama budi izrazito veselje što baš u ovim vremenima Zagrebu možemo dati Ljubav koju je on nama davao svo ovo Vrijeme te ga razveseliti zajedno s njegovim stanovnicima – Pjesma je veća od karantene! Vesele note daleko putuju! ♥️🎸🧚‍♀️😀Velika hvala režiseru, snimatelju i montažeru Josip Šomođi (Creative Art) koji je u rekordnom roku napravio ovaj šareni film o našem glavnom gradu. Još jednom velika hvala i svim Dragim Ljudima koji su davne 2018. godine sudjelovali u snimanju singla: Heda Gospodnetić, Maša Dobrić, Dubravko Jantolek, Mišo Basić Vedran Vojnović, Hrvoje Matasin, Marko Šturman Petar Kaić, Dražen Gara i Pavle Miholjević. ♥️

Objavljuje Sebastian Doe u Četvrtak, 23. travnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba