EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Danas utvrđeno da je koronavirusom zaražen djelatnik Vetropack Straže

TIHOMIR PREMUŽAK: Poduzeli smo sve mjere, 30-ak naših djelatnika ide u samoizolaciju

Objavljeno: 18.03.2020. JJ

Kako ekskluzivno doznajemo, danas je u Krapinsko – zagorskoj županiji potvrđen još jedan slučaj koronavirusa. Radi se o djelatniku Vetropack Straže, zbog čega su svi zaposlenici dobili e-mail u kojem stoji kako je zaraženi zadržan u bolnici i osjeća se dobro, a svi oni koji su u proteklih 14 dana s njime imali bliske kontakte, što podrazumijeva međusobnu udaljenost manju od dva metra te trajanje kontakta preko 15 minuta, od sutra moraju ostati kod kuće u samoizolaciji.

Tihomir Premužak, direktor Vetropack Straže


Direktor poduzeća Tihomir Premužak potvrdio nam je da se zaista radi o njihovu djelatniku koji je prethodno boravio u inozemstvu, a na poslu je zadnji puta bio 12. ožujka. Premužak kaže kako nema razloga za paniku, poduzeli su sve mjere, kontaktirali epidemiologa Ivana Lipovca i od sutra će svi djelatnici koji su sa zaraženim bili u bliskom kontaktu, ostati u samoizolaciji, a ako neće imati simptoma, na posao se mogu vratiti idući petak. Svakodnevno će se javljati epidemiologu, a u slučaju pojave simptoma, ići će na testiranje i daljnju obradu.
Radi se o 30-ak djelatnika, a za privatne kontakte zaraženog direktor Premužak, koji i sam ide u samoizolaciju, kaže kako ne zna točan broj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba