Hvalevrijedna akcija Udruge Petrože – Krušljevo Selo i Srednje škole Oroslavje

Izradili magnetiće “Pazi, jež”, kako bi osvijestili građane o migracijskom putu ježeva koji prolazi kraj Područne škole Krušljevo Selo

Objavljeno: 16.12.2019. JJ

U suradnji sa Srednjom školom Oroslavje, Udruga Petrože – Krušljevo Selo zaključila je ovogodišnje aktivnosti izradom magnetića “Pazi, jež”. Magnetiće su izrađivali učenici SŠ Oroslavje Rok Sinković, Mario Ivančić, Kristijan Sinković, Franko Ladišić i Leon Zdolc, pod mentorstvom profesora Darka Cobovića. Idejno osmišljavanje i finalna dorada izvedeni su u Udruzi, a izrađeno je i sastavljeno 100 komada. Magnetići su se izrađivali u sklopu programa ekologije i lokalnog programa za mlade Udruge Petrože – Krušljevo Selo za 2019. godinu. Magnetićima se želi ukazati na važnost bioraznolikosti na području grada Oroslavja, Krušljevog Sela i šire, kao i na migracijski put ježeva koji prolazi u blizini Područne škole Krušljevo Selo i njezinoj široj okolici.
U sklopu svečane promocije magneta, mladi učenici, profesor Cobović i ravnateljica SŠ Oroslavje Natalija Mučnjak nagrađeni su od strane voditelja Udruge i programa Darka Krušelja prigodnim poklonima i zahvalom, a na promociji je bio i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba