POVODOM MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA: Mreža udruga Zagor 5. prosinca organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti

UKLJUČITE SE I VI: Do 27. studenoga šaljite fotografije volonterskih aktivnosti s područja KZŽ

Objavljeno: 10.11.2019. JM

Mreža udruga Zagor, povodom Međunarodnog dana volontera, organizira 5. prosinca izložbu fotografija volonterskih aktivnosti. Iz udruge pozivaju sve zainteresirane da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti i akcije koje su se odvijale na području Krapinsko – zagorske županije u 2019. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

Stručni žiri

Prijaviti se možete na način da putem elektroničke pošte pošaljete najviše tri fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost, na e-mail adresu [email protected], i to najkasnije do 27. studenoga. Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji te uz svaku treba poslati kratki opis aktivnosti/akcije, ime i prezime autora i ime organizacije/ustanove/institucije. Po isteku roka za prijavu, stručni žiri odabrat će fotografije koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ u Zaboku. Po završetku izložbe, iste će biti postavljene na različitim mjestima – organizacijama, ustanovama i institucijama, s ciljem promoviranja volonterstva u zajednici.

Osnovne škole

Izložba se organizira u sklopu projekta “zavolontirAJMOse”, koji se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, OŠ Đure Prejca Desinić, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, te Krapinsko – zagorskom županijom. Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba