U Gornjoj Stubici obilježen Dan oklopne bojne 2. gardijske brigade “Gromovi“

Položeni vijenci i zapaljene svijeće kod spomen biste Rudolfa Perešina, a onda održano prigodno druženje u Sportskom centru

Objavljeno: 29.10.2019. IB

U organizaciji Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade “Gromovi“ i Kluba oklopne bojne Podružnice Krapinsko – zagorske županije, te uz suorganizaciju Općine Gornja Stubica, u subotu je u Gornjoj Stubici obilježen Dan oklopne bojne 2. gardijske brigade “Gromovi“.
Uzvanici i sudionici okupili su se u Sportskom centru te su u mimohodu krenuli do Spomen parka Rudolfa Perešina, gdje su ispred njegove biste položili vijence, zapalili svijeće i odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Nakon toga je nastavljen prigodni program u prostoru Sportskog centra.
Delegaciju Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade “Gromovi“ predvodili su ratni zapovjednik OKB-a Žarko Jelić, predsjednik Kluba OKB-a Damir Maršanić te predstavnici podružnica “Gromova“ iz KZŽ, Zagrebačke i Karlovačke županije.
Svečano obilježavanje glasnim su pucanjem najavili članovi Kuburaškog društva “Grof Kulmer“ iz Zaboka, a na obilježavanju su sudjelovali i predstavnici drugih udruga proizašlih iz Domovinskog rata te načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba